Lentefair Boerderij Hoekelum Bennekom

Foto:

Ook in de lente kan je er weer van alles in de omgeving beleven. Wat denk je bijvoorbeeld van de Lentefair? Deze fair organiseert Differenzz Events op zondag 21 mei van 11.30 tot 17.00 uur. Je bezoekt de fair op het terrein van Boerderij Hoekelum in Bennekom.

Wat ontdek je allemaal?
Wandel gezellig langs alle kraampjes die opgesteld staan op het terrein van Boerderij Hoekelum. Dan ontdek je een uitgebreid aanbod van kleding, beauty, lekkere hapjes, sieraden, woonaccessoires en nog veel meer. Vervolgens neem je even de tijd op ‘t Eetplein voor een hapje en drankje.

Ook aan de kleintjes is gedacht
Natuurlijk is iedereen welkom, want er is genoeg te zien voor elke bezoeker. Dus ook voor de kleinste bezoekers zijn er leuke activiteiten en vermaak. Zo kunnen de kleintjes bijvoorbeeld ponyrijden, maar ook lekker vers gemaakte poffertjes eten en even snuffelen bij de kraampjes met speelgoed.

Gratis entree!
De Lentefair bezoek je op zondag 21 mei gratis. Kom je met de auto? Dan betaal je € 3,- parkeerkosten. De parkeerwachters wijzen je dan netjes een plekje. Heb je nog een vraag over de Lentefair? Mail dan naar: [email protected].

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden