Lentekriebels op het Wekeromse Zand

Foto: Chris Ouboter

De boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen organiseert op zaterdag 8 april een lentewandeling over het Wekeromse Zand. In de aanloop naar de lente roert maart nog steeds zijn staart

Met het weer kan het tijdens deze excursie dan ook alle kanten op. Echter bij elk weertype laat het Wekeromse Zand zijn wilde schoonheid zien. U kunt genieten van mooie vergezichten, ervaren hoe het zand rond stuift, horen hoe het hout kraakt in het bos. Wandelend door het bos en voort ploeterend door het levende stuifzand beleeft u alles wat het Wekeromse Zand te bieden heeft. En met een beetje geluk ziet u de moeflons die hier hun leefgebied hebben. En misschien vinden we de raven op hun schuilplaats.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats aan de Hoeverweg, gelegen bij de voormalige vuilstortplaats ten zuiden van Wekerom. Duur: 2 à 3 uur. Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Betaling: contant op locatie (geen pin aanwezig, graag gepast betalen). Reserveren niet nodig. Informatie: www.glk.nl/evenementen of Henk Huizing, tel. 06 – 51 966 359.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden