Kijken en luisteren naar vroege vogels op Planken Wambuis

Foto: IVN Ede

Door de werkgroep Otterlo/IVN Ede wordt op zaterdag 8 april een vroege ochtendwandeling gehouden in het terrein Planken Wambuis. Om optimaal van de zang te kunnen genieten starten we om 6.30 uur.

De wandeling loopt langs heidevelden zoals Reemsterhei en door bossen. We hopen de jubelende zang van veldleeuweriken en boomleeuweriken te horen en ook enkele typische heidebewoners zoals geelgors, gekraagde roodstaart en roodborsttapuit tegen te komen. Hopelijk zien we ook nog wat wild en horen een roepende raaf, zwarte specht of buizerd.

Start van de wandeling is bij de parkeerplaats van Natuurmonumenten bij Oud Reemst, gelegen aan de weg Otterlo-Arnhem (N 310). Adres: Harderwijkerweg 1, 6731 ST Otterlo. Coördinaten N 52 2 35.1  E 5 48 32

De wandeling duurt maximaal 2 uur en dus heeft u na de wandeling nog de gehele zaterdag ter beschikking! De gidsen voor deze ochtend zijn Dick van Houwelingen telefoon: 0318- 591531 en Wiebe Verbaan telefoon: 0318- 611947 Bij deze gidsen kunt u ook nadere informatie krijgen. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden