Avondwandeling “nacht van de nacht”

Foto: Ede.nieuws.nl

Ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. Op zaterdag 24 oktober 2020 wordt de Nacht van de Nacht voor de 16e keer georganiseerd. Honderden bedrijven en gemeenten doven die dag lichten van gebouwen en reclameverlichting.

Ook dit jaar organiseert Natuurcentrum Veluwe tijdens de Nacht van de Nacht weer een wandeling. Dit jaar met als passend thema lichtvervuiling. Tijdens deze wandeling worden de donkerste plekken van het bos opgezocht, maar ook de open velden die donker lijken. Dan kun je het verschil waarnemen en de heldere sterrenhemel bewonderen. Je gaat op pad met twee ervaren gidsen, die de deelnemers tijdens de wandeling van veel informatie voorzien. En misschien hoor je ook de bosuilen nog.

De wandeling start om 19:00 uur bij Natuurcentrum Veluwe, Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL te Ede, en duurt ongeveer 2 uur. Er kunnen maximaal 20 personen mee. Prijs € 8,00 per persoon, inclusief een drankje. Betalen bij binnenkomst natuurcentrum (pinnen is mogelijk).

Meld je snel aan via de mail: [email protected]

Deelnemers worden verzocht een kwartier voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn.

Wil je de ervaringen tijdens de ‘nacht van de nacht’ op een bijzondere manier fotograferen, dan kun je op vrijdag 23 oktober nog deelnemen aan een workshop nachtfotografie met als thema het vastleggen van de nachthemel! De workshop start om 20:00 uur en duurt ongeveer 2½ uur. De kosten bedragen € 8,00 per persoon, inclusief een drankje. Meld je snel aan via de mail: [email protected]

Zie voor meer informatie www.natuurcentrumveluwe.nl

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden