Huifkar ontdekkingstocht op de Ederheide

Foto: Ede.nieuws.nl

Natuurliefhebbers en de jonge avonturiers mogen deze avontuurlijke en natuurlijke huifkartocht op de heide bij Ede niet missen. Tijdens deze bijzondere natuurontdekkingstocht merken de deelnemers dat de natuur vanuit een huifkar heel anders ervaart.

Op woensdag 24 juli rijden de huifkarren, voortgetrokken door imposante Shire Horses, door de prachtige natuur rond Ede, zoals tot de horizon reikende heidevelden, bossen met prachtige naald- en loofbomen, afgewisseld door vennen en landbouwgronden. Over zandpaden en historische wegen is dit een avontuurlijke manier om van de unieke natuur van Ede te genieten, maar ook te beleven.

Liefhebbers kunnen niet alleen van de huifkartocht genieten, maar ook van tal van leuke en bijzondere activiteiten en bezienswaardigheden onderweg en bij het Natuurcentrum, zoals een bezoekje aan de kudde Veluwse heideschapen en een dier- en natuurspeurtocht, waaraan kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen.

Voor de leeftijdscategorieën kinderen t/m 6 jaar, van 7 t/m 9 jaar en van 10 t/m 12 jaar worden drie leuke prijzen beschikbaar gesteld. Op vrijdag 26 juli om 13.00 uur vindt de trekking plaats. Iedereen is van harte welkom om bij de trekking aanwezig te zijn.

Voor meer informatie over de huifkartochten en andere evenementen zie www.natuurcentrumveluwe.nl

De huifkarren vertrekken om 10:00, 11:00, 12:00, 13:00, 14:00 en de laatste om 15.00 uur. De tocht duurt ongeveer 2 uur.

De kosten van deze wandeling zijn € 7,50 p.p. voor volwassenen en € 6,00 p.p. voor kinderen tot en met 12 jaar.

Startpunt is het Natuurcentrum Veluwe, gelegen aan de Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL Ede (een zijweg van de N 224, provinciale weg Arnhem-Ede).

Voor deelname aan deze excursie is reserveren noodzakelijk.

Dit kan via de website www.natuurcentrumveluwe.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden