Voorjaarsworkshop natuurfotografie door IVN-Natuurfotografen

Foto Marc van Gerwen
Foto Marc van Gerwen
Foto: Emvegephoto

Op zaterdag 11 mei a.s. organiseert de werkgroep natuurfotografie van de IVN-afdeling Ede weer een korte fotografie-workshop op locatie.

Op deze workshop wordt iedereen uitgenodigd die ooit al eens natuurfotograaf wilde worden, maar niet wist of dat met zijn/haar camera wel kon. Nu krijgt u de gelegenheid met uw eigen camera te ontdekken wat wel en niet mogelijk is, hoe u de onderwerpen het beste in beeld kunt brengen en hoe u dus de beste opnames kunt maken. Een paar ervaren leden van de werkgroep willen u graag op weg helpen als u net start met natuurfotografie of u verder helpen als u al enige ervaring hebt. Breng uw camera dus mee! Dit is een uitgelezen gelegenheid om met andere ogen te leren kijken naar de voorjaarsverschijnselen in de natuur door het oog van de camera.

Start is om 14.00 uur bij de hoofdingang van het Wekeromse zand (Hoeverweg). Coördinaten N52,099  E5,696. De deelname is gratis en van tevoren aanmelden is niet nodig. Duur: 2-2½ uur. Gidsen zijn o.a. Fred van Wijk 0318-651436 en Dick Klein Geltink 0318-632673.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen