Roofvogel demonstraties in Harskamp

Foto: Derk Zwaan

Spectaculaire en educatieve roofvogeldemonstraties in Harskamp op de Veluwe. Van 10 juli t/m 30 augustus 2018 gaan er 2 x in de week roofvogelshows plaats vinden. Op elke dinsdag en donderdag van 16:30 tot 17:30 uur, het terrein is geopend vanaf 15:30 uur.

De spectaculaire shows worden georganiseerd door De Valk Roofvogels in samenwerking met Otterlo Events, de kosten voor entree zijn € 3,- p.p. Het parkeren is gratis en kan op het terrein waar de roofvogelshow plaats vindt.

Naast de spectaculaire vogels die vlak over je hoofd vliegen is er een mogelijkheid tot een hapje, drankje en een ijsje.

Het terrein waar ooit de oude seintoren heeft gestaan wordt nu gebuikt door Otterlo Events. Ze organiseren hier alle outdoor activiteiten die ze aanbieden. Maar nu is het terrein voor de dinsdagmiddag en donderdagmiddag van de vakantie periode gereserveerd voor de roofvogels van Gerard en Bettine van den Brink. Het ruige terrein in combinatie met een rustiek watertje maakt deze locatie, het ideale decor voor deze show. De Schotse hooglanders die het graslandschap begrazen maken het plaatje compleet.

Zin gekregen om de roofvogels van dichtbij te zien kom naar ??n van de demonstraties op dinsdag of donderdag. Mocht je wat meer informatie willen over de precieze locatie en het laatste nieuws check onze website of Facebook.

http://www.devalk-roofvogels.nl/ https://www.facebook.com/devalk.roofvogels/?ref=bookmarks

Locatie: Harskamp, Otterloseweg nabij hm paal 63,4 Entree: 3,- euro p.p. Kinderen t/m 3 jaar gratis Let Op! GEEN Pinautomaat aanwezig. Terrein open: 15.30 uur Aanvang show: 16.30 uur

Reserveren is niet nodig.

De Valk Roofvogels van den Brink

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden