Paastocht met de huifkar en eieren zoeken op 2 april

Foto: Ede.nieuws.nl

Op maandag 2 april, tweede paasdag, kan men samen met de kinderen / kleinkinderen gaan zoeken naar de eieren die de paashaas in de omgeving van het Natuurcentrum Veluwe heeft verstopt.

Deelnemers  rijden in een huifkar over de heide en door de bossen naar de plek waar de eieren zijn verstopt. Daar aangekomen kan men samen met de kinderen en met hulp van de paashaas gaan zoeken. Na afloop van de zoektocht gaan de deelnemers met de huifkar terug naar het Natuurcentrum. Daar aangekomen kunnen de gevonden eieren beschilderd worden.

Stichting Natuurcentrum Veluwe organiseert in samenwerking met huifkarcentrum Wouter Hazeleger,  en Berbar’s Winkeltje deze tocht op maandag 2 april. Vanaf 10.00 uur vertrekken elk half uur huifkarren over de heide en door de bossen naar de plek waar de eieren verstopt zijn. De laatste rit is om 14.00 uur.

Startpunt is het Natuurcentrum Veluwe, gelegen aan de Groot Ginkelseweg 2a, 6718 SL in Ede

( een zijweg van de N 224, provinciale weg Ede-Arnhem). De kosten voor deze tocht zijn € 9,–  per persoon inclusief 1 consumptie,1 plak cake en uiteraard de huifkartocht.

Voor deelname aan dit unieke evenement is reserveren noodzakelijk.

Dit kan via de website www.natuurcentrumveluwe.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden