Dit moet je zien! Exposeer zelf een uniek object

Foto:

‘Dit moet je zien!’ is een unieke expositie met schilderijen, beeldjes, voorwerpen, foto’s, kunstzinnige werkstukken en souvenirs met een verhaal. En iedereen kan mee doen!

In het weekend van 23 en 24 september worden de expozalen van Huis Kernhem op een bijzondere manier gevuld. Waar we normaal kunstenaars ruimte bieden om hun werk te tonen, willen we nu inwoners van Ede uitnodigen om te exposeren. Met een werk of object dat voor diegene belangrijk is.

Het kan gaan om een zelf gemaakt werk, een gekocht of gevonden voorwerp, een erfstuk, noemt u maar op. U heeft vast wel iets in huis dat apart is, mooi of opvallend. Denk vooral aan iets waar een verhaal aan vastzit, waar u trots op bent, een object dat eigenlijk iedereen moet zien. Anders dan bij de jaarlijkse Amateur-Xpositie hoeven de werken niet door de inzenders zelf gemaakt te zijn, al mag dat wel. Het gaat bij nu vooral om het bijzondere verhaal achter het werk.

Aanmelden

Wilt u mee doen en een object insturen voor deze expositie? Aanmelden kan tot en met vrijdag 15 september. De expositie is op zaterdag en zondag 23 en 24 september. Op de website van Huis Kernhem – www.huiskernhem.nl – vind u meer info en kunt u zich inschrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen