Landgoed Kernhem in Ede staat op 26 augustus 2017 weer in het teken van festival Pure Passie

Foto: Ede.nieuws.nl

Hét buitenfestival van Ede met wellness, kunst, cultuur, vintage, straattheater, muziek, 130 inspirerende stands en good food!

Genieten, ontdekken, proeven, ontspannen, verbazen, doen – dat is Pure Passie. Dit festival tovert het prachtige landgoed Kernhem om in een prachtige buitenfair. Een dag vol smaken, geuren, kleuren, geluiden en gezelligheid, voor je hele familie.

Pure Passie laat je even stilstaan bij de mooie kanten van het leven. Je vindt er bijzondere acts, lekker lokaal eten, groene ideeën, creatieve kunstenaars, hippe vintage, stoere doedingen en nog veel meer.

Op deze afsluiter van de Heideweek vind je inspiratie voor het binnen- en buitenleven. Je kunt er ook zelf aan de slag met leuke workshops. Liever relaxen? Pak een pauze in een van de wellness-ateliers of zoek een lekker plekje op het smaakeiland met zalige smaken, gezellige muziek en verrassend straattheater.

Genieten voor de hele familie

– Open van 10 – 19 uur. Toegang is gratis.

– Ruime, gezellige en gevarieerde markt

– Veel verrassend straattheater

– Leuke workshops en kinderactiviteiten

– Groot terras met lekkere livemuziek

‘Colors of the World’

Het thema voor Pure Passie 2017 is ‘Colors of the World’. Tijdens deze editie kun je genieten van het groene (be)leven met kleurrijke invloeden uit verre windstreken. Van muziek, workshops, kinderactiviteiten, voorstellingen, smaken, kleuren en geuren. Pure inspiratie voor je hele gezin!

Een greep uit het programma van Pure Passie 2017

– Theaterie – Verrassende, grappige en ontroerende acts

– Oriënt Express – Inspirerende ontmoetingen met wereldkoks

– Kunstateliers – Doe mee met (amateur)kunstenaars

– Lol met Wol – Weef mee aan een mega-mandala

– De Boomgaard – Kom tot jezelf in de 15-minuten workshops

– What’s Cooking – Transformeer bij de van Gogh Xperience

Kom ook en geniet van Festival Pure Passie. Je bent van harte welkom op zaterdag 26 augustus tussen 10.00 en 19.00 uur, op landgoed Kernhem in Ede. De toegang is gratis, parkeren kost € 5.

Tot dan!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden