Zapp Skills live vanaf een camping in Hoenderloo

Zapp Skills
Foto: Ede.nieuws.nl

Het nieuwe jeugdprogramma Zapp Skills presenteert de hele zomer lang live vanaf een camping in Nederland verschillende skills die elk kind wil kunnen voor hij of zij twaalf is.

Deze week staat het team op een camping in Hoenderloo. Kinderen die in Hoenderloo wonen, kunnen meedoen aan Zapp Skills en hun eigen skills laten zien.

Samen met vierhonderd kinderen is een lijst van twintig skills samengesteld die kinderen willen kunnen voor ze twaalf worden. Voorbeelden zijn eten koken, een afspraak maken bij de tandarts of een vlot bouwen.

De skills van deze week zijn 112 bellen met politievrouw Ellie Lust, een hut bouwen met Jayjay Boske, foto’s bewerken met Insta-grammer Annegien Schilling, een ei bereiden met acteur Sergio Ijssel en goochelen met mentalisten Rob en Emiel.

SKILLS Zapp Skills is van 10 juli tot en met 1 september elke doordeweekse dag van 09.00 tot 18.30 uur via een livestream te volgen op zappskills.nl.

Het bijbehorende televisieprogramma Zapp Skills is van 10 juli tot en met 1 september elke doordeweekse dag om 09.00 uur en 16.00 uur te zien op NPO Zapp.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden