Zaterdag 5 augustus Shantykorenfestival Ede

Foto:

Ook deze zomer kunt u weer genieten van een shantykorenfestival in het centrum van Ede. Zaterdagmiddag 5 augustus vanaf 12.00 uur treden er maar liefst acht koren op waaronder het organiserende koor de Shanty Zangers Ede.

Het festival is dit jaar groter. Er zijn niet alleen meer koren maar ook meer podia omdat het Museumplein erbij is gekomen. De andere podia staan op het Kerkplein, het Bevrijdingsplein en het Maanderplein.

Dit zijn, naast Shanty Zangers Ede, de koren: het Viswijvenkoor De Schellevissen uit Almelo, Shantykoor Rotterdam, De Boekaniers uit Harderwijk, Alle Hens uit Driel, Nootdweer uit Zeist, Het Roer Om uit Barneveld en Windstilte uit Vleuten-De Meern.

Op het Kerkplein vindt om 12.00 uur de opening plaats met de koren, waarna deze uitwaaieren naar de verschillende podia. Aan het eind van de middag, zo rond de klok van 17.00 uur, stromen de koren naar het Museumplein waar de finale afsluiting plaatsvindt.

Mede dankzij de Stichting Binnenstad management Ede heeft Shanty Zangers Ede dit Shantykorenfestival weer kunnen organiseren.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden