Fiets de Boer Op 2017

Foto: Ede.nieuws.nl

Op woensdag 2 augustus organiseert LTO Noord afd. Gelderse Vallei haar jaarlijkse fietstocht voor boeren, burgers en buitenlui in ons mooie buitengebied van de gemeente Ede.

Fiets de Boer op belooft ook dit jaar weer een prachtige fietstocht te worden langs vier interessante agrarische bedrijven. Op elk bedrijf zijn mensen aanwezig die u alles kunnen vertellen over het reilen en zeilen op een boerenbedrijf. En u kunt zelf een kijkje nemen achter de staldeuren. Op sommige bedrijven kunt u iets proeven en ook is er een vragenquiz speciaal voor kinderen. Een leuk uitje dus voor het hele gezin.

U kunt starten tussen 09.30 en 11.30 uur bij Fam. Kok aan de Hessenweg 133 te Lunteren. Daar ontvangt u de routebeschrijving. Deelname is gratis.

De fietstocht is 21 kilometer lang. En u gaat niet alleen langs mooie boerderijen, maar u fietst ook nog eens door het prachtige buitengebied van de gemeente Ede. De tocht gaat dit jaar ook langs het Middelpunt van Nederland en u mag een kijkje nemen bij een landbouwmechanisatiebedrijf. We vertellen u graag meer tijdens Fiets de Boer op. U bent welkom! Meer informatie vindt u op: www.fietsdeboerop.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden