Zondag 2 juli aanstaande is het weer zover; de tiende editie van Dante in de Kuil vindt weer plaats

Dante in de Kuil
Foto: Ede.nieuws.nl

Dé culturele picknick van het jaar! Naast diverse hoogtepunten van het afgelopen jaar, zullen er ook nieuwe acts voorbijkomen. Na een verrassende opening zal de middag van start gaan.

In het prachtige Openluchttheater kan men onder het genot van een hapje en een drankje luisteren naar de opzwepende klanken van de Jalafusi Bigband, swingende muziek van de BB Queenies en de uitbundige ritmes van de Ska/Calipso-band Bang the Skillet. Ook aan de liefhebbers van luistermuziek is gedacht. Singer-songwriter Rogier Pelgrim zal zowel nummers van zijn nieuwe album als oude bekende songs spelen, en de Edese Ruben Schaap zal eveneens zijn eigen geschreven liedjes ten gehore brengen.

Voor de liefhebbers van dans is er een Argentijnse Tango demonstratie van dansschool Art To Move uit Ederveen en na hun optreden is er de mogelijkheid om zelf de Tango te ervaren tijdens een workshop door Natalia Saklakova. Ook zijn er twee groepen van de Dansschool Beyond Basic uit Ede aanwezig, zij zullen zowel hiphop/breakdance als een moderne dans laten zien.

Arjan Keene en columniste Larissa Verhoeff zullen de optredens omlijsten met hun woordkunsten.

Ook aan de kinderen is gedacht. Een bezoekje aan het poppentheater van de Toverbezem, geschminkt worden en lachen met de clowns Bes&Faas, het is allemaal mogelijk.

Verschillende kunstenaars zullen hun werk tonen op diverse kramen en voor wie de picknickmand vergeten is zorgt Bazar d`Azur voor de heerlijkste hapjes en drankjes. Kortom, alle ingrediënten voor een perfecte middag voor het hele gezin!

Dante in de Kuil is gratis toegankelijk en wordt gehouden in het Openluchthteater, t.o. Burgemeester Bootlaan 1 te Ede. Het programma begint om 13.00u en zal rond 17.00u eindigen. Bij zeer slecht weer zullen we uitwijken naar Cultura. Houdt daarom onze Facebookpagina en de website in de gaten. www.ccdante.nl

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden