Op woensdag 21 juni Toneelstuk Olga in Cultura

Foto: Ede.nieuws.nl

Ze moeten echt gaan vergaderen vanavond, dit groepje kunstenaars. Dringend, want hun toevluchtsoord blijkt gebouwd in een moeras. En het verzakt. Iedere dag een stukje dieper.

Nu kunnen deze mensen heel goed praten, maar dan alleen maar over zichzelf. En kritiek hebben op elkaar, daar zijn ze ook experts in. Olga, ooit ‘grande dame’ van het toneel en haar aan lagerwal geraakte dochter Natasja. De jonge actrice Anna en Sergio, regisseur en amateur casanova. De gelauwerde schrijver Peter en zijn concurrent de veelbelovende jonge schrijver Nico.

Nu komt het eropaan! Lukt het ze om hun ego’s opzij te zetten en vanavond samen te werken? Of zakken ze met al hun onderlinge intriges mee het moeras in?

Toneelgroep Edus is een groepje enthousiaste toneelfanaten uit Ede. Vorig jaar speelden zij op locatie de thriller ‘Om twaalf uur eindigt het leven’.

Dit jaar staan zij weer in een echt theater. Onder leiding van regisseuse Steffie Gomez spelen zij op 21 juni het stuk ‘Olga’ in theater Cultura. De voorstelling begint om 20:00 uur, kaarten zijn bij Cultura telefonisch of via de website te reserveren.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden