Wethouder Ligtelijn-Bruins opent “Lunteren zingt Gospel” op zaterdag 1 juli 2017

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 1 juli is er weer een “Lunteren zingt Gospel” wat geopend gaat worden om 16.00 uur door wethouder Gerrie Ligtelijn -Bruins. Dit jaar hebben wij als doel om de Stichting Bethesda Lunteren voor Peru te helpen.

De netto-opbrengst is voor de stichting Bethesda bestemd. Afgelopen jaar was het goede doel een monument voor de Molukse gemeenschap in Lunteren. Wat op het moment in ontwikkeling is tot realisatie.

Er is op zaterdag 1 juli weer een mooi programma, de organisatie wil het afgelopen jaar op zijn minst evenaren. Aan de artiesten zal het niet liggen. Wij zijn blij en trots dat de dag afgesloten wordt met Reni & Elisa Krijgsman, zij hebben hun sporen inmiddels verdiend in de gospel top van Nederland.

Direct na de opening van de wethouder, zal de Tifa Groep met ritueel trommelen de middag gaan beginnen. Daarna zal zangeres Marieke Groenenberg optreden.

Verder komen aan bod de koren Together, Tienerkoor Yess, Heartbeat en het Molukse koor Adjaib. Het beloofd dus een mooie dag te worden.

Bij de diverse stands is er een mogelijkheid om iets te eten, er is Lunterse stand een Molukse stand en natuurlijk zijn er ook Peruviaanse gerechten verkrijgbaar.

Entree is € 7,50 aan de kassa. Voorverkoop € 5,00 via [email protected] of aan de balie van Het Westhoffhuis tel: 0318-482992

De dag Lunteren Zingt Gospel is een initiatief van SSCVL en ANA UPU Lunteren.

 

https://www.facebook.com/westhoffhuis

https://lunterenzingtgospel.jimdo.com/albums/

https://www.facebook.com/lunterenzingtgospel/

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden