Zeeheldenbuurt cultuurdag: ‘Familietheater met muziek en workshops’

Foto: Ede.nieuws.nl

De Zeeheldenbuurt organiseert op zaterdag 10 juni 14.00-17.00 uur een buurtcultuurdag in de Wissel, Bettekamp 99 in Ede. Tijdens deze dag is er van alles te doen met o.a. om 15.00 een familietheater van Hannefloor de Roos die het verhaal vertelt van de dochter van Rode Havik.

Er zijn workshops, spelletjes en informatie en om 16.00u kun je zelf het podium betreden voor een verhaal, gedicht, lied of muziekstuk.

Het verhaal van de dochter van de Rode Havik gaat over een klagend en zeurend indianenmeisje op zoek naar haar ware naam. Om deze te vinden moet ze eerst een spannend avontuur beleven in een bos met treurige bomen met dorre en verrotte bladeren….maar dan. Hannafloor de Roos vertelt en zingt in de voorstelling en speelt op instrumenten als de gitaar, de accordeon en de trom. De voorstelling is voor alle leeftijden en gemaakt om actief mee te doen.

Overig programma

Naast deze optredens is er ook nog een ruilmarkt voor boeken, platen/cd’ s, puzzels en spelletjes.

Expositie van Beatrice Martinetz.

Creatieve workshop armband, ketting of bloempot verven en versieren met schelpen, bijdrage: 4 euro, alle leeftijden

Creatieve workshop Prinses of Prins schilderen op een voorgetekend doek, Kosten per persoon: 12 euro voor 30x 40 cm, 6 euro voor 20x 30 cm

Workshop mozaïeken voor alle leeftijden (gratis). Kinderspelen. Diashow met oude foto’s. Buurtverhalentafel en informatiekraampjes.

Je bent van harte welkom op zaterdag 10 juni van 14.00-17.00 uur aan de Bettekamp 99 in Ede.

Organisatie: Buurtcomité Zeeheldenbuurt i.s.m. Eg. Jonah

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden