Gratis creatieve Kinderworkshops ‘Stoffige Boomhangers’

Foto: Ede.nieuws.nl

Kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen op 1 juli 2017 creatief aan de slag in gratis workshops te Bennekom. Tijdens de Bennekomse Kunstmarkt organiseren Create Wise en De Kijkdoos drie ronden waarin kinderen naar hartenlust bezig kunnen zijn.

Create Wise werkt graag, op de vertrouwde manier, met stoere jongens en meiden, aan eigen “Stoffige Boomhangers”. De kinderen maken, onder leiding van Marianne van Ingen, een eigen kunstwerk, dat bestaat uit natuurlijke materialen in een grote variatie. Hoe dat eruit kan zien blijft nu nog een beetje geheim, tot aan de workshops. En na afloop nemen alle kinderen natuurlijk hun eigen Boomhanger mee naar huis, om er daar een mooi plaatsje voor te zoeken!

De workshops vinden plaats in de Muziektent op het Van Slootenplein. Het begeleidingsteam bestaat uit Marianne, Kim, Jenny en Anneke. De starttijden van de workshops zijn 10.00, 12.30 en 15.00 uur.

Opgave is nodig vóór 26 juni 2017, door een mail te sturen naar De Kijkdoos Bennekom ([email protected]) onder vermelding van voor- en achternaam én het voorkeurstijdstip (10.00. 12.30 of 15.00 uur). Let op die deadline, want vol = vol.

Na aanmelding ontvang je van Create Wise/Marianne van Ingen een bevestiging, inclusief de workshop indeling.

Meer informatie: www.dekijkdoosbennekom.nl/kunstmarkt

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden