Kunst & kunstnijverheid, muziek en kinderworkshop op Bennekomse Kunstmarkt

A.J.Van der Linden
Foto: Ede.nieuws.nl

Op zaterdag 1 juli 2017 vindt de Kunstmarkt plaats in Bennekom centrum. Van 10 tot 16 uur kunnen bezoekers genieten van een grote variatie aan kunst en kunstnijverheid in ruim 70 kramen in de Dorpsstraat en op het Van Slootenplein.

Schilderijen, grafiek, beelden, keramiek, bloemwerk en sieraden laten er een grote variëteit in vorm en stijl zien. Deze Kunstmarkt is gratis toegankelijk en is georganiseerd door de Ondernemers Vereniging Bennekom en Culturele Vereniging De Kijkdoos.

Muzikale optredens en straatorgel

Tijdens de creatieve markt zijn er optredens van zanger Benjamin Koops – met boeiend gitaarspel- en van het duo Bram (accordeon) en Nina (viool). Ook een straatorgel uit het Kijk & Luistermuseum laat zich van de mooiste kant horen met verrassende muziek.

Creatieve kinderworkshops

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd zijn er op 1 juli tijdens de kunstmarkt gratis creatieve workshops in de Muziektent. Starttijden zijn 10.00, 12.30 en 15.00 uur. Create Wise, werkt met stoere jongens en meiden aan hun eigen “Stoffige Boomhangers”, een kunstwerk met natuurlijke materiaal inzeer verschillende vormen. Opgave is nodig vóór 26 juni via [email protected] o.v.v. voor- en achternaam deelnemer en voorkeurs- tijdstip. Vol is vol.

Deze Kunstmarkt is gratis toegankelijk voor iedereen. De organisatoren rekenen op een kleurrijke creatieve dag met als vanouds weer veel bezoekers. Meer informatie en een sfeerimpressie vindt u op www.bennekomcentrum.nl/kunstmarkt of www.dekijkdoosbennekom.nl/kunstmarkt

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden