Koffieconcert Grupo Masflamenco in Huis Kernhem

Foto: Ede.nieuws.nl

Op zondag 14 mei van 12.00 tot 13.30 uur zorgt Grupo Masflamenco met het programma ‘Flamenco en el Patio’ voor een Spaanse atmosfeer tijdens het koffieconcert in Huis Kernhem te Ede.

Typisch authentieke flamenco stijlen zullen de revue passeren, zoals ‘Solea’ (lied van de eenzaamheid) en ‘Alegrias’ (lied van de levensvreugde), maar ook minder bekende stijlen zullen aan bod komen.

De titel ‘Flamenco en el Patio’ duidt op het intieme karakter van dit concert, namelijk flamenco op een binnenplaats in Spanje, gebracht door een groepje rasechte artiesten, maar vooral muzikale vrienden.

Mascha Meijman (dans) begon als 18-jarige met flamencodans. Haar optreden is zowel elegant als spetterend, in schitterende kostuums.

Erminia Fernandez Cordoba (zang) is tegelijk mooi, integer en uitgelaten. Ze studeerde cum laude af aan het conservatorium in Rotterdam en treedt op in grote en kleine muziekgezelschappen.

Arturo Ramon (gitarist) studeerde af aan het Rotterdams conservatorium bij grootmeester Paco Pena. Arturo is de meest gevraagde begeleidend gitarist voor flamenco in Nederland. Zijn spel is zowel melancholisch als ritmisch.

Ron van Holland verzorgt de percussie die, net als het handklappen, een wezenlijk onderdeel is van de flamenco. Ook hij treedt op met meerdere ensembles.

Alle elementen uit de flamenco zullen op zondag 14 mei tijdens het koffieconcert uitgebreid aan bod komen!

 

Kaarten voor het concert zijn vanaf 11.30 uur verkrijgbaar aan de zaal. De kosten zijn € 10,00 inclusief een consumptie.

 

Zie ook: www.huiskernhem.nl en www.masflamenco.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden