Op vrijdag een rustig maar leuk begin van het Street Art Festival in Ede

Foto Chris Ouboter
Foto: Ede.nieuws.nl

Op vrijdagmorgen rond 11.00 uur waren er al wat artiesten bezig om de muren van de tunnel aan de Keesomstraat in Ede te verfraaien.  Binnen- en buitenlandse graffiti-artiesten komen langs zoals Studio Giftig, Dopie, en Sfhir Mehsos uit Spanje en meer. Ze werken allemaal op vrijwillige basis mee aan het project.

Kunstenaar Sfhit Mehsos uit Spanje was al een mooi stukje op weg met het ontwerp in de hand was hij al enthousiast aan het werk. Hij vond het prachtig om hier te mogen werken.

Foto Chris Ouboter.  Sfhit Mehsos.

Bezoekers van het festival kunnen comfortabel kijken hoe de artiesten hun tekeningen maken. Er zijn verschillende tafels met zitplaatsen. Ook wordt er doorlopend muziek gedraaid door dj’s als Dj Drywood, de Work Them Crew, Jake Finn en Walter Vooys.

Street Art Festival Ede is op vrijdag 21 april van 10:30 tot 18.00 uur en op zaterdag 22 april van 10.00 tot 17.30 uur te bezoeken. De locatie is de Keesomtunnel bij de Albert Heijn XL in Ede, de toegang is gratis. Zie de Facebookpagina van het evenement voor de volledige line-up.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden