Ontmoeting in Kunst

Werk van Jos Loeffen
Foto: Ede.nieuws.nl

In de serie Ontmoeting in Kunst is van 15 april – 14 mei werk te zien van Jos Loeffen – Foto’s en Tine Cupido – Sieraden en sjaals. De feestelijke opening is op 15 april – 15.00 uur met m.m.v. Erica Bruin piano

Voor fotograaf Jos Loeffen ligt de kunst letterlijk op straat. Met zijn camera trekt hij langs verlaten en vergeten locaties zoals oude industrieterreinen en scheepswerven. In dit verlaten en “verroeste” landschap weet hij kleine details uit te vergroten tot tweedimensionale abstracte werken. Hij noemt deze zijn K.L.O.S.-foto’s (de Kunst Ligt Op Straat).

Werk van Jos Loeffen

Jos Loeffen legt zich voornamelijk toe op “vrije fotografie”. Hij fotografeert naast abstracte werken ook landschappen.

Wat hem in die landschappen fascineert, zijn de grensgebieden tussen natuur en landschap die door de mens beïnvloed zijn. Recent werk van hem onderzoekt die relatie tussen mens en natuur op de Waddeneilanden.

Tine Cupido ontwerpt en vervaardigt vanuit haar atelier “In de roos” sieraden van edelsteenkralen en sjaals van zijde en wol.

Tine Cupido

Al jong was Tine gefascineerd door textiel; vooral natuurlijke materialen spraken haar aan. Ook bij het creëren van sieraden speelt haar voorkeur voor natuurlijke materialen een hoofdrol. Zij gebruikt voornamelijk edelsteenkralen, vaak gecombineerd met zilver. Juist het experimenteren met kleur ervaart Tine als een opwindende bezigheid die blijft fascineren. “Bezig zijn met kleur is goed voor je ziel”.

Zaterdag 15 april 2017, 14:00 uur tot zondag 14 mei 2017, 14:00 uur.

Locatie:

Emmalaan 1, Bennekom

De Ontmoeting Emmalaan 1 Bennekom

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden