Zingende Zeemeerminnen Kinderconcert Huis Kernhem

Foto:

De Zingende Zeemeerminnen komen a.s. zondag 12 mei naar Huis Kernhem om 2 prachtige sprookjes te vertolken. Met wonderschone melodieën, feeërieke kostuums en fantasierijke verhalen weten de zeemeerminnen jong en oud te betoveren. De voorstellingen zijn in de buitenlucht, op het grasveld van Landgoed Kernhem.

De weersvoorspellingen voor a.s. zondag zijn zonnig. Hoe leuk is het dan om Oma/Moederdag met dit kinderconcert te vieren. Voor kinderen is de toegang gratis, begeleidende volwassenen betalen € 7,50 per persoon. U moet wel voor alle bezoekers kaarten reserveren. Dat kan via www.huiskernhem.nl

Er zijn deze middag 2 verschillende voorstellingen: om 12.00 uur het sprookje van De Chinese Nachtegaal en om 12.45 uur De Hongerige Draak. Na de voorstelling mogen de kinderen met de zeemeerminnen op de foto. Wie wil dat nu niet? U kunt voor één of voor beide voorstellingen kaarten reserveren.

De Chinese Nachtegaal is een bewerking van een beroemd klassiek sprookje van Hans Christiaan Andersen. Met teksten door Martine Bijl en op muziek van Mareike Lenz. Ontdek samen met de Zeemeerminnen de toverkracht van muziek.

De titel van het sprookje ‘De Hongerige Draak’ doet het ergste vermoeden. Maar gelukkig weten de zeemeerminnen met behulp van het publiek de draak te verjagen. Prachtige bekende klassieke melodieën komen voorbij, gezongen in het Nederlands, tot een geheel gesmeed met muziek van Mareike Lenz.

www.huiskernhem.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen