Op zaterdag 8 april Haantje-pik optocht in Lunteren

Foto: SSCVL

Ook dit jaar is er weer een Haantje-pik optocht op zaterdag 8 april. De Schakel is het begin- en eindpunt van de tocht. We beginnen om 14.00 uur. Vorig jaar hebben een aantal vrijwilligers op veler verzoek weer de bekende en lang gemiste Haantje-pik optocht georganiseerd.

Het is een gratis evenement en iedereen mag meedoen, jong en oud, met of zonder versierde Paasstok. De muzikale begeleiding wordt weer verzorgd door het Orkest Staccato uit Lunteren. Zij vinden het leuk dat zij deze optocht kunnen ondersteunen. Op deze traditie komen jong en oud bij elkaar.

Het orkest zit op een mooie kar die wordt getrokken door een tractor. Ze spelen leuke marsmuziek en dat zal goed van pas komen tijdens de route. De route loopt door het dorpscentrum en ook langs het verzorgingstehuis De Honskamp. Zo kan iedereen de vele en mooie versierde Paasstokken zien. Bij terugkomst is er voor iedereen nog een ijsje en kun je naar een korte film kijken.
Wil je de middag helemaal voldaan afsluiten dan kan je, tegen betaling, gebruik maken van het onbeperkt-haantje-pik-smikkel-buffet dat om ongeveer 16.15 uur in De Schakel begint. De kosten voor ouders zijn € 5,00 en voor kinderen € 3,50 p.p. Wel graag van tevoren opgeven.

Paasstok afhalen bij de Schakel
Afhalen van de Paasstok en het broodhaantje kan op woensdag 29 maart 2017 in De Schakel om 14.15 uur. Doe allen mee, met je vriendjes, neefjes, broertje, zusje of ouders.
De kosten voor de Paasstok zijn € 1,50 met een bon voor een broodhaantje. Het broodhaantje kan je afhalen op zaterdag 8 april vóór 13.45 uur bij Bakkerij Boone, Dorpsstraat 116 in Lunteren.

Paasstok versieren
Op woensdag 29 maart vanaf 14.45 uur kan je je paasstok komen versieren. Als je de Paasstok afhaalt, kan je deze meteen versieren; Manella, Ineke, Herma en Carolien helpen je hierbij. Mag wel maar hoeft niet. Je mag het ook thuis doen.

Opgeven
Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op via:
telefoon: 0318-482485 of e-mail: [email protected]

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden