NATUURTHEATER DE KOEPEL PRESENTEERT “HIER DOOFT NIETS”

Foto: Koepel Lunteren

De Andersons veroverden voorgaande theaterseizoenen menig hart met hun muzikale hoogstandjes, poëtische pareltjes en hun onbedwingbare enthousiasme. Nu reist dit onwaarschijnlijke duo langs bijzondere locaties met ‘Hier Dooft Niets’, een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert waarmee ze ten strijde trekken tegen de onverschilligheid en een liefdevolle oproep doen tot verwondering. Ze grijpen het leven bij de lurven en laven zich samen met u aan liederen vol levenslust, liefdeslust en troost in stormachtige tijden. U bent gewaarschuwd: De Andersons zijn eropuit om uw hart te veroveren en u met nieuwe dromen naar huis te sturen.
“Verwondering is het begin van alle wijsheid”, dat wist Aristoteles al en dat zijn De Andersons niet vergeten, dus als extra traktatie is er ook een inspirerende Lunteraan als verrassingsgast die zijn of haar verwondering met u zal delen.

De pers over voorgaande voorstellingen:

“Wonderschone liedjes”, “Ze zetten iets heel bijzonders op de planken. Conceptueel een vondst en qua acteren en zang een topprestatie.”, “Een warme en overdonderende gebeurtenis”.

De Andersons bestaan deze voorstelling uit Anna Ågren en Roel Dullaart, twee zeer muzikale en expressieve performers die een diepe indruk achterlaten!

Na het optreden kunt u even bijpraten met de musici onder het genot van een kopje koffie of thee met een overheerlijke verrassing van bakkerij van Voorthuizen!

Toegangskaarten zijn €15,- per stuk en kunnen besteld en betaald worden via de webwinkel op de website van het Luntersche Buurtbosch (klik hier) . U kunt eenvoudig en veilig betalen via iDEAL waarna u een bevestigingsmail krijgt met een uniek nummer die u kunt uitprinten. Dit is tevens uw toegangsbewijs bij de Koepel. Gemotoriseerd verkeer in het Luntersche Buurtbosch is niet toegestaan dus de auto parkeren bij restaurant de Lunterse Boer en 10 minuten wandelen of op de fiets via het mooie rijwielpad naar de Koepel door het bos. Voor mensen die slecht ter been zijn wordt uiteraard een uitzondering gemaakt.

Wij hopen u weer te mogen verwelkomen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden