Edwin Evers Band, Shirma Rouse en een Tribute Day komen deze zomer naar het Openluchttheater

DANNY VAN DEN BERG
Foto:

Het Openluchttheater Ede opent in juni weer haar deuren voor een heerlijk cultureel zomerseizoen. Het bestuur van Stichting het Openluchttheater Ede heeft een boeiend en veelzijdig theaterprogramma samengesteld. Of je nu van rock, pop, gospel, opera of Nederlandstalig houdt, muzikaal is er breed geprogrammeerd. Natuurlijk zijn er ook weer speciale kindervoorstellingen en Lazy Sundays, want het Openluchttheater is voor iedereen.

 

Edwin Evers Band

Het seizoen start op zaterdag 10 juni met On the Move, een geweldige Big Band die bestaat uit maar liefst 23 man.  In juni is er ook een  speciale Nederlandstalige avond en een concert van de Pink Floyd Coverband. Hou je van rock, dan mag je de Tribute Day niet missen op de eerste zaterdag van juli. Vier coverbands treden die avond op en spelen het repertoire van ACDC, Dire Straits, Status Quo en U2. Op 14 juli komt Shirma Rouse met band en gospelkoor. Deze bekende zangeres van The Voice, The Passion en Ladies of Soul staat garant voor een swingende show. In augustus geeft Marco Bakker samen met sopraan Elise Crauwearts in het openluchttheater een klassiek concert. Op donderdag 7 september wordt het seizoen spectaculair afgesloten met de Edwin Evers Band!

 

Cowboys, piraten & poep

In juli en augustus zijn er vier zaterdagmiddagen voor kinderen. Voor maar € 5,00 per persoon beleven kinderen een heerlijke theatermiddag. Cowboy Billie Boem komt langs, Hakim met zijn grote grote poepshow, een avontuur met piraten en ook de Kleine Mol wil in zijn voorstelling weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft.

 

Lazy Sundays

Op de zondagen in juli en augustus is het Openluchttheater open van 13.00 – 17.00 uur.

Dan kun je lekker luieren in het gras, borrelen met vrienden en genieten van een heerlijk optreden. Voor deze zondagen is het bestellen van tickets niet nodig. Bij de entree betaal je € 2,50 per persoon en daarvoor krijg je een consumptie en is er rond 15.00 uur altijd verrassende live muziek.

 

PROGRAMMERING SEIZOEN 2017

Het Openluchttheater is er voor iedereen. Daarom is er gekozen voor een veelzijdige programmering. Van jong tot oud, van pop tot klassiek, van muziek tot aan theater. De informatie van alle voorstellingen zijn te bekijken op de site: www.openluchttheaterede.nl. Via deze site kunt u ook uw kaarten voor de diverse voorstellingen bestellen.

 

Openluchttheater Ede

Van Pabstlaan 1
6711 JW  EDE
www.openluchttheaterede.nl

De Edwin Evers Band sluit op donderdagavond 7 september het zomerseizoen van het Openluchttheater

Foto: DANNY VAN DEN BERG

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden