Zondag 6 december: ‘Latin Journey’ met Michael Simon, ook in 360 graden streaming!

Foto: Kernhem

Niet alleen de lente, maar ook de herfst brengt een nieuw geluid: in ons geval het tweede concert in de serie ‘Continental Call’. Onze nieuwe serie brengt muziek uit alle windstreken naar huis Kernhem in Ede, én uw luie stoel, want u kunt het concert ook streaming volgen! 

Aankomende zondag zal de Venezolaanse trompettist Michael Simon te gast zijn in huis Kernhem. Michael is onder meer bekend van Fra Fra Sound en de groepen van Gerardo Rosales. Geboren in het Venezolaanse kuststadje Cardon speelde hij vanaf zijn zesde jaar samen met zijn musicerende broers. Recentelijk geniet Michael van internationale bekendheid door zijn samenwerking met Maleisische en Taiwanese artiesten, met wie hij in Azië toerde.

Samen met gastheer Edgar van Asselt heeft hij een prachtig repertoire samengesteld waarin zijn liefde voor de latin-jazz centraal staat.

360 graden live streaming
Om publiek dat niet in staat is naar het concert te komen toch te laten meegenieten, bieden wij vanaf nu ook 360 graden livestreaming aan. U kunt het concert dan beleven alsof u erbij bent, zie bijvoorbeeld onze 360 graden demo van het vorige concert!

U bent uiteraard ook persoonlijk van harte welkom op 6 december om 16:00 uur op Huis Kernhem, om in een coronaproof setting van dit bijzondere concert te genieten. Als u via deze link een ticket aanschaft, ontvangt u verdere informatie in uw mailbox!

Tickets kosten € 15,00 live, € 7,50 streaming

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden