De Kijkdoos Bennekom organiseert weer een najaar tentoonstelling in villa Erica

Schilderij Eiland 2019 (Janine Eshuis)
Foto: Janine Eshuis

BENNEKOM- In maart van dit jaar viel de uitnodiging voor de voorjaarstentoonstelling op de mat bij de leden van de Kijkdoos. Een dag later werd de expositie van De Kijkdoos afgelast vanwege Corona.

De najaar-tentoonstelling was ook al lang en breed voorbereid. De tentoonstellingscommissie van De Kijkdoos heeft gemeend om deze expositie door te laten gaan van 31 oktober t/m 15 november. De Coronamaatregelen van villa Erica en De Kijkdoos maken dat ruimschoots mogelijk.

De gebruikelijke officiƫle opening met een speciale gast zal er dit jaar niet zijn. Maar het is nu mogelijk dat een ruim aantal gasten villa Erica kunnen bezoeken. De kunstenares, Janine Eshuis uit Diepenheim komt met haar schilderijen met zee- en strandgezichten naar Bennekom. Zij heeft daarnaast nog een aantal ruimtelijke objecten waar ook plaats voor wordt ingeruimd.

Op de twee vrijdagmiddagen die in de expositieperiode vallen, zal de kunstenares twee keer per middag met maximaal 20 bezoekers tekst en uitleg geven over haar werk. Een buitenkansje voor de mensen die haar kunst van nabij willen zien en met haar in gesprek willen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden