Trio Kokako – ‘For the Kokako en andere vogels’ in Huis Kernhem

Foto: Huis Kernhem

Een programma rond het thema vogels op zondag 20 september in Huis Kernhem

De Nieuw-Zeelandse componist John Rimmerschreef eind vorige eeuw “For the Kokako”, 5 korte pianostukken waarin niet alleen het geluid, maar bijvoorbeeld ook de vliegbewegingen van de Kokako worden verklankt. Speciaal voor Trio Kokako maakte Rimmer van deze stukken een nieuwe bewerking, de Kokako Dreams.

Het ensemble Kokako is vernoemd naar een Nieuw-Zeelandse vogel die allerlei spannende en fascinerende klanken voortbrengt. De onvergetelijke ervaring die dit met zich meebrengt wil het ensemble met hun programma’s op de luisteraar overbrengen. Het repertoire bestaat uit 20e en 21e eeuwse muziek voor fluit, (bas)klarinet en piano. Zo schreef Christiaan de Jong voor Kokako de compositie “Rare Vogels, toch!” die eerder dit jaar in premiere ging. En 100 Views from the Bird’s Eye van Robert Carl is een leuk caleidoscopisch stuk, dat begint met het gezichtspunt van de kat, gevolgd door een hele rij vogelbeelden.

Concert | zo 20 september 2020 | 12:00 – 13:00 & 14:00 – 15:00 uur.

Tickets

 

Er zijn twee voorstellingen: om 12:00 en 14:00 uur. De zaal is 20 minuten voor tijd open. Kom op tijd, niet te vroeg. Tickets kosten € 10,00 euro (vanwege de corona maatregelen helaas zonder consumptie). In tegenstelling tot wat u van ons gewend bent, kunt u uitsluitend on-line kaarten bestellen. Als u samen een ticket koopt. Dan kunt u wel direct naast elkaar zitten en van het concert genieten. # Bestel hier uw tickets online

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden