Novae Popschool blijft in de zomervakantie open met de ‘Zomerse Muziek-Strippenkaart’.

Foto: Ted Walker

Ede – Novae Popschool blijft open deze zomervakantie! Er zijn veel mensen die dit jaar niet op vakantie gaan en thuisblijven. Speciaal voor de thuisblijvers heeft de popschool besloten de school open te houden. Zo kan iedereen die thuisblijft een leuke en inspirerende invulling aan de zomervakantie geven en een muziekinstrument leren bespelen.

Muziek is de beste remedie tegen verveling!

Vanwege de coronamaatregelen gaan deze zomer veel evenementen niet door en blijven de kinderdorpen gesloten. De zomervakantie is dan voor sommigen best lang. Wat moet je doen, nu je niet op vakantie gaat? Geen zin in een saaie vakantie voor de TV? Speciaal voor de thuisblijvers heeft Novae Popschool besloten open te blijven voor muziekles.

Popschooleigenaar en drumdocent Collin Leijenaar vertelt: “Toen ik klein was, waren de zomers vaak mijn leukste en meest vruchtbare tijden in mijn ontwikkeling als drummer. Tijdens het schooljaar moest ik veel energie in mijn schoolwerk steken en daardoor schoot het écht goed oefenen en uitgebreid muziek maken er te vaak bij in. Juist in de zomerperiode was ik veel meer ontspannen en had ik mentaal en qua planning alle tijd en ruimte om met muziek bezig te zijn. Oefenen, muziek maken met vrienden, nieuwe liedjes leren, en eigen nummers schrijven. Het waren zomerse muzikale weken vol met plezier, ontspanning en ontwikkeling. Door de popschool deze zomer open te houden, willen we dit muzikale plezier met zoveel mogelijk mensen delen.”

Nieuw: de Zomerse Muziek-Strippenkaart

Speciaal voor deze zomer heeft Novae Popschool de Zomerse Muziek-Strippenkaart in het leven geroepen. Geen lang lopende verplichtingen, maar vijf individuele lessen op je favoriete instrument die je flexibel kan inplannen samen met een van de docenten van Novae Popschool. “We willen dat iedereen de fun van muziek maken kan beleven. Hoe leuk is het om tijdens een warme zomeravond na de barbecue, je gitaar of ukelele erbij te pakken en samen je favoriete zomerhits te spelen en te zingen bij een kampvuurtje? Dan moet je natuurlijk wel een beetje gitaar kunnen spelen. Wist je dat je al met maar vijf gitaarlessen de vier meest gebruikte akkoorden leert spelen, waarmee jij 80% van alle popsongs kan spelen? Met deze 5-strippenkaart kan iedereen dat deze zomer leren!” aldus Leijenaar.

Voor alle leeftijden en niveau’s

De lessen van Novae Popschool zijn voor alle leeftijden en niveaus. Deze 5-strippenkaart is dus de ideale manier om een instrument te proberen, of als je al kan spelen, je skills te verbeteren. En bovenal staat muziek maken natuurlijk garant voor heel veel plezier. De lessen worden deze zomer gegeven in: basgitaar, cajon, drums, gitaar (elektrisch & akoestisch), songwriting, ukelele en zang.

Corona korting

Normaal is de voordeligste optie om les bij de popschool te hebben een jaarabonnement. Leerlingen die zich voor een langere tijd inschrijven krijgen een hogere korting, dan leerlingen die maar een paar lessen volgen.

Vanwege de corona-crisis heeft Novae Popschool speciaal voor deze zomer een flinke korting toegepast op de 5-strippenkaart zodat je tegen het goedkoopste lestarief lessen kan volgen, een korting die kan oplopen tot meer dan € 73 per 5-strippenkaart. Deze aanbieding geldt alleen voor de 5-strippenkaart en geldt alleen in de maanden juli en augustus 2020!

Gratis muziekles voor mensen met een minimum inkomen.

Voor mensen met een minimum inkomen heeft de Gemeente Ede de regeling ‘Ede doet Mee’. Mensen die hiervoor in aanmerking komen kunnen tot €200 budget voor hun kind en/of zichzelf krijgen om bijvoorbeeld muziekles bij Novae Popschool te volgen. Dit budget is in te zetten voor deze 5-strippenkaart, zodat mensen met een minimum inkopen deze zomer gratis muziekles kunnen volgen. Neem hiervoor contact op met de Gemeente Ede.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden