Rob de Nijs met “Niet Voor Het laatst”

Foto: DWDD PNG

Op vrijdagavond 13 maart 2020 was de Bennekomer Rob de Nijs in De Wereld Draait Door.

Tekst gaat onder de video door.

Hij was daar om een nieuwe singel te presenteren. En het was dan ook een prachtig en aangrijpend nummer. Rob de Nijs maakte indruk op de mensen. ‘Een pareltje, prachtig en aangrijpend, een artiest in hart en nieren.’ Het zijn maar een paar van de vele reacties in de media.

Rob de Nijs trad op in het praatprogramma, dat in verband met het coronavirus zonder publiek werd opgenomen. Ook in een lege studio zong de zanger de sterren van de hemel, zichtbaar strijdend tegen de ziekte van Parkinson. Maar het lijkt wel of zijn stem zelfs gegroeid is. Rob maakte vorig jaar bekend de slopende ziekte onder de leden te hebben.

In het interview met Matthijs van Nieuwkerk liet de 77-jarige Rob de Nijs weten, dat hij ondanks zijn ziekte muziek wil blijven maken, zolang als hij kan. Muziek is zijn leven. Het gesprek ging verder over de glansrijke carrière van de Bennekommer en vele beelden uit het verleden kwamen langs. Gewoon indrukwekkend. Ook kwam er in het interview het geloof en zijn ziekte Parkinson aan bod. De conclusie is een super zanger en een krachtig en liefdevol mens.

Kijk en luister hier naar Rob de Nijs met ‘Niet Voor Het Laatst’

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden