Spelgroep Bennekom speelt ‘Driekoningenavond’

Foto: Spelgroep.nl

Op zaterdag 14 maart gaat om 20.00 uur Driekoningenavond, gespeeld door Spelgroep Bennekom, in première in De Ontmoeting aan de Emmalaan te Bennekom. Deze komedie is geschreven door William Shakespeare, bewerkt door Jack Nieborg, en geregisseerd door Karin Schardt. Aanvullende voorstellingen vinden verspreid over 2 weken plaats en worden afgesloten met een matinee.

Hertog Orsino is verliefd op gravin Olivia maar zij moet hem niet. Daarom stuurt hij zijn knecht Cesario, de als man verklede Viola, om Olivia van zijn liefde te overtuigen. Een komische liefdesdriehoek vol misverstanden is het gevolg. En de chaos is compleet als Viola’s doodgewaande tweelingbroer plotseling opduikt.

Er wordt geduelleerd, er wordt gehuwd, iemand wordt krankzinnig verklaard, foute personen beschuldigen elkaar van ontrouw of ondankbaarheid. Maar een komedie zou geen komedie zijn zonder een goed einde.

De voorstellingen vinden plaats op 14, 20, 21, 27 en 28 maart 2020, zoals altijd in De Ontmoeting (Emmalaan 1) in Bennekom.

Entree: €12,50,-; t/m 17 jaar €7,50,- (incl. drankje en programma)

Kijk voor meer informatie op www.spelgroep.nl

Reserveren is mogelijk via de website of via 06-27301933 (elke dag tussen 19:00 en 20.30).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden