CULTURA PLUS 75 JAAR BEVRIJDING

Foto: Cultura Plus

Op dinsdag 10 maart vindt er van 10.00 tot 12.30 uur weer een nieuwe editie plaats van Cultura Plus. Het thema deze ochtend is 75 jaar bevrijding.

De inloop start vanaf 09.30 uur met gratis koffie/thee. Tussen 10.00 en 11.00 uur komt Ed van Seters een verhaal vertellen over 75 jaar bevrijding in Ede. Tijdens deze gezellige Cultura Plus is er ook weer gelegenheid een persoonlijk idee over kunst of cultuur in te brengen. Als dat idee aanslaat, d.w.z. voldoende deelnemers trekt om een werkgroep te vormen helpt Cultura u bij het realiseren van dat idee. Zo ontstonden inmiddels de werkgroepen ‘DNA stamboomonderzoek en familiegeschiedenis’ en ‘digitaal uitgeven’. Ook is er weer een ‘speakerscorner’ plus een nieuw item: ‘De ziel van Ede’ waarvoor we steeds een kunstenaar uitnodigen iets te komen vertellen over de achtergrond van haar/zijn werk. Het programma deze ochtend wordt afgesloten met het samen zingen van bevrijdingsliedjes zoals deze ook net na de 2e Wereld Oorlog klonken.

U bent weer van harte welkom en neemt u vooral ook een vriendin/vriend, buur, kennis of collega mee!

Wat is Cultura Plus?

Cultura Plus is ontwikkeld speciaal voor de actieve 55 plusser die wil meedenken aan culturele dromen en ideeën. De bijeenkomsten zijn elke 2e dinsdag van de maand en zijn gezellige ochtenden samen met live muziek. Een ongedwongen plek waar kunstzinnige ideeën, culturele dromen en mensen elkaar vinden om ‘samen sterker’ en met steun van Cultura en/of Malkander (waar dat past en kan), van die ideeën en dromen werkelijkheid te maken.

De volgende Cultura Plus is op dinsdag 21 april 2020. (in verband met Pasen een weekje later dan gebruikelijk).

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden