Uit het nest geklikt Deel 2 te verkrijgen bij The Readshop Lunteren

Astrid van der Slik The Readshop Lunteren
Foto: Ede.nieuws.nl

Het tweede boekje van Juffrouw Raadgever is een aanrader om als cadeau te geven of om voor je zelf te kopen.

De korte columns zijn gemakkelijk leesbaar en gaan over normale dagelijkse dingen die iedereen zomaar tegenkomt. Een mooi cadeau met Sinterklaas of met de Kerst. Het boekje is nu te verkrijgen bij The Readshop in Lunteren, Dorpsstraat 119-121, 6741 AD Lunteren.

Omdat de columns over normale dagelijkse dingen gaan en dus ook leuk voor iedereen om ze te lezen worden er uit de boekjes op dit moment door juffrouw Raadgever voorgedragen op verschillende huiskamers in de zorg.

Bij het voordragen uit het boekje ‘Uit het nest geklikt’ worden vooral ouderen weer met vroeger geconfronteerd. Dan is het leuk om te merken dat de ouderen op de columns reageren en vertellen van de eigen herinneringen. Sommige reacties zijn hilarisch, maar stemmen ook vaak tot nadenken.

Dit hele jaar waren de nieuwe columns van juffrouw Raadgever elke vrijdag te lezen op de site van Ede.nieuws.nl en diverse nieuws.nl sites in het land.

Deze columns hebben betrekking op zomaar gebeurtenissen en weetjes van 2019, volgend jaar worden ook deze columns weer in een boekje gebundeld.

Het zijn ware geschreven kunststukjes in gewone spreektaal en u kunt ze daarom ook op de site van Ede.nieuws.nl  onder Kunst en Cultuur vinden.

De redactie

Advertorials

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden