Vanavond vrijdag 23 augustus een spetterende opening Heideweek 2019 met Re-play, Jeroen van der Boom en Glennis Grace

Foto: Persfoto Re-Play

De spectaculaire Openingsavond van de Heideweek 2019 vindt uiteraard plaats op het Kuiperplein in Ede

Dit jaar trapt Re-Play af en zullen Jeroen van der Boom en Glennis Grace spetterende live optredens van maar liefst een uur verzorgen! De presentatie is in handen van Harold Verwoert en dankzij o.a. de sponsoring van Warmtebedrijf Ede en Roseboom is ook dit jaar is de toegang weer geheel gratis!

Persfoto

Re-Play is een populaire Nederlandse R&B formatie afkomstig uit Rotterdam. Alwin Burke was de initiatiefnemer van de groep en trok Henk Waarde aan als groepslid en later sloot ook Sam de Wit zich aan bij de band. Deze harde kern, die sinds 1990 actief is, is altijd de solide basis geweest en vormt tot op de dag van vandaag de groep. Een optreden van Re-Play staat garant voor een swingend feest!

Fotograaf:Nick van Ormondt

Jeroen van der Boom is al lange tijd bekend bij het grote publiek. Veel mensen kenden Jeroen van der Boom als presentator op tv, als imitator of van zijn optredens bij dinershows. Zijn echte doorbraak in de muziek kwam in 2007 toen zijn nummer ‘Je bent zo’ een grote hit werd. Vele hits zullen daarna volgen. Als onderdeel van de Toppers en met zijn eigen muziek treedt hij op in heel Nederland en zal in 2019 Ede ook weer op z’n kop zetten!

Persfoto:

Glennis Grace behoort al jarenlang tot één van de beste zangeressen die ons land rijk is. Haar carrière begint al op jonge leeftijd wanneer zij als 11-jarig meisje het podium deelt met Julio Iglesias. In 2005 doet Glennis mee aan het Eurovisie Songfestival in Kiev, Rusland met de prachtige ballad ‘My Impossible Dream”. Onlangs stond ze nog in de finale van America’s Got Talent.

Datum: vrijdag 23 augustus 2019
Tijd: van 20.00 uur tot 00.00 uur.
Kuiperplein, Ede

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden