Zwerfjongeren spelen theatervoorstelling OSSO in Ede

Foto: Maan Limburg

Na het succes van de uitverkochte voorstellingen van OSSO in Zwolle komt er nu een extra (eenmalige) voorstelling op woensdag 17 juli in het Cultura Theater in Ede.

OSSO is een beeldende theatervoorstelling waar de toeschouwer door middel van filmprojectie en spel het (over)leven op straat en in de nachtopvang ervaart. De voorstelling wordt gespeeld door de (voormalige) dak- en thuisloze jongeren Ikbal Berber, Wouter Gardebroek, Akshay Harkisoen en Bastiaan de Mos en regisseuse Elise Doll van Meraki Theaterproducties. Na afloop van de voorstelling zal er gelegenheid zijn om met de spelers en elkaar in gesprek te gaan. De kaartverkoop voor de voorstelling is per direct gestart via www.cultura-ede.nl

OSSO (straattaal voor huis) is gebaseerd op waargebeurde ervaringen. Ervaringen die laten zien hoe je door pech (een ongelukkige thuissituatie, pesten en/ of verkeerde vrienden) op straat kunt belanden. ‘’OSSO confronteert je met de zwaarte van het straatleven, hoe het voelt om te moeten dealen met onveiligheid, eenzaamheid en de verleidingen en gevaren van drugs, alcohol en gokken. Maar OSSO laat je ook de momenten van onverwacht geluk zien. Momenten die maken dat dakloze jongeren kracht vinden om door te gaan.’’ Aldus regisseuse Elise Doll. Theatervoorstelling OSSO is een productie van Meraki Theaterproducties en wordt mede mogelijk gemaakt door IrisZorg, Leger des Heils korps Valleistreek en de Gemeente Ede.

Meer informatie met betrekking tot de voorstelling is te vinden op www.meraki-theaterproducties.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden