Juli in het Openluchttheater Ede: Grootse concerten, Kindervoorstellingen en Lazy Sundays

Ronnie Flex
Foto: Ben Houdijk

Het programma van het Openluchttheater is gestart! Deze maand staat er veel op het programma: KARIN BLOEMEN, RONNIE FLEX met in het voorprogramma SARITA LORENA, 3 kindervoorstellingen, een ROOFVOGELSHOW en vanaf 14 juli Lazy Sundays. Kijk voor het volledige programma en het bestellen van tickets op www.openluchttheaterede.nl

Groots & Meeslepend

Op zaterdag 6 juli treedt KARIN BLOEMEN op, dat belooft een unieke avond te worden!

Speciaal voor bezoekers van het Openluchttheater heeft KARIN BLOEMEN een programma samengesteld met haar mooiste liedjes en leukste conferences. In dit eenmalige optreden heeft Karin kenmerkende liedjes uit haar repertoire verwerkt; bezinnend, lief en grappig. Maar ook een paar van haar klassiekers komen aan bod.

RONNIE FLEX geeft op donderdag 11 juli een concert,  ondersteund door de fenomenale 9-koppige band Deuxperience komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond. Stilstaan is geen optie. In het voorprogramma staat niemand minder dan SARITA LORENA, waarmee hij de single “Haal me naar boven” heeft gemaakt.

Kindervoorstellingen & Roofvogelshow

Op de woensdagmiddagen van 3, 10 en 17 juli zijn er speciale kindervoorstellingen: ‘ZOVEEL KLEUREN’ van Apennoten, DOLFINARIUM en DE MOL DIE… Heerlijke, grappige voorstellingen voor een leuke kindermiddag. Iedere voorstelling is te bezoeken voor € 5,00 p.p.

Op vrijdagvond 12 juli wordt er op het grasveld om 19.30 uur een geweldige ROOFVOGELSHOW gegeven. U betaalt de entreeprijs van € 4,50 direct bij de ingang op de hoek van de Burgemeester Bootlaan en Van Heeckerenlaan.

Lazy Sundays start met JODYMOON

De Lazy Sundays vinden plaats in juli en augustus. De eerste is op zondag 14 juli met niemand minder dan JODYMOON.  Muzikale en zomerse zondagen in het Openluchttheater op van 14.00 – 18.00 uur. Tussen 15.00 – 17.00 uur zijn er optredens met live muziek. De ingang tijdens de Lazy Sundays is aan ook op de hoek van de Burgemeester. Bootlaan en Van Heeckerenlaan

 Tickets

De tickets voor alle groots & meeslepende concerten en de kindervoorstellingen zijn te bestellen via: www.openluchttheaterede.nl. Hier vindt u ook de meest actuele informatie en op onze Facebookpagina: Openluchttheater Ede. Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de kassa (vanaf 1 uur voor de voorstelling)

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0