Harriet meets Vivaldi – Amsterdam Sinfonietta & Harriet Krijgh op 10 april 2019 in Cultura

Harriet Krijgh
Foto: Marco Borggreve

Harriet Krijgh en Amsterdam Sinfonietta leggen de focus op celloconcerten van Vivaldi. Van de ruim 20 concerten zullen er een aantal klinken die daags na het optreden op CD worden gezet. Met zo’n planning zal de uitvoering uit de tenen van de musici komen.

Harriet Krijgh maakt als soliste al een aantal jaren internationale furore op de meest prestigieuze podia van de wereld. Afgelopen seizoen gaf ze een cyclus van vier concerten in de Musikverrein in Wenen. Sinds 2017 heeft ze de artistieke leiding van het jaarlijkse International Chamber Music Festival in Utrecht. Harriet bespeelt een Maggini cello uit 1620. Het instrument is gebouwd 60 jaar voordat Vivaldi geboren werd!

Harriet Krijgh, cello | Amsterdam Sinfonietta Vivaldi – diverse celloconcerten | Bartok – Divertimento voor strijkers Sz. 113 (1939)

Voorafgaand aan de concerten zijn er inleidingen, deze starten om 19.30 uur. De concerten beginnen om 20.15 uur.

 

 

Tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van Cultura via 0318-672800 of [email protected]. of zijn te bestellen via internet https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/amsterdam-sinfonietta-en-harriet-krijgh-.aspx

 

Meer informatie: https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/amsterdam-sinfonietta-en-harriet-krijgh-.aspx

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden