Een boekje met herkenbare onderwerpen ‘Uit het nest geklikt Deel Twee’

Foto: Ede.nieuws.nl

Daar is hij dan na ‘Uit het nest geklikt’ nu; ‘Uit het nest geklikt Deel Twee’. Deze keer heeft het boekje eenenvijftig verschillende verhalen. Dus nog meer leesplezier. Zo u wilt voorlees momenten.

De vaak herkenbare onderwerpen geven aan dat er heel wat te beleven valt in ieders naaste omgeving. Leuke, minder leuke en ook lachwekkende of voorvallen waar je verbaasd, overbluft of boos van wordt. Kortom gebeurtenissen die overal plaats kunnen vinden. Geschreven vanuit de opmerkzaamheid die een uil heeft. Ze zit stil. Ziet en hoort heel veel.

Inmiddels zijn er al heel wat lezers die elke week even de tijd nemen om de nieuwe column te lezen. Sommige via facebook waar ze ook soms even een reactie geven. Dank daarvoor.

Uit het nest geklikt en Uit het nest geklikt Deel Twee zijn bundels van de columns die elke week op de digitale site van Ede.nieuws.nl en andere nieuws.nl  sites verschenen zijn in  2017 en 2018.

Het leven gaat door, dus de start voor deel drie is begonnen.

Wilt u deel twee in aanvulling op de eerste bundel  ga dan naar de site Ede.nieuws.nl waar u de link vindt om het te bestellen. Ook Uit het nest geklikt is nog te bestellen. Ook is het mogelijk dat juffrouw Raadgever voorleest uit eigen werk bijvoorbeeld als aanvulling op uw gezellige middag. Onderwerp voor gesprek gegarandeerd. Daarvoor kunt u voor de mogelijkheden contact op nemen met [email protected]

Heel veel lees plezier.

Met vriendelijke groet juffrouw Raadgever

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden