Interview met Irene van der Marel over haar boek “Lieve Kiezer-Zelf inzichten van een openhartige politicus”

Irene van der Marel wilde zich in de politiek gaan profileren en schrijft al sinds 2011 de ‘Lieve Kiezers blogs’. Zij was toen lijstduwer bij de Provinciale Statenverkiezing.

Blog

Met een blog kon ze nuance en humor brengen en zichzelf laten zien als politicus. Ze verteld dat politici vaak worden verguisd en een slechte naam hebben. Zeker als je de politieke standpunten te kennen geeft. Het wordt vaak in de media verkeerd uitgelegd. In een blog kan ik eerlijk uitleggen wat ik bedoel.

Zij richtte de partij Evenwicht op en deed mee in Ede met de laatste gemeenteraadsverkiezingen, helaas was er geen zetel voor haar. Maar de Lunterse laat het er niet bij zitten en schreef een boek over haar belevingen in de politiek. Waarin ze de kiezer wijzer wil maken met haar ‘Zelfinzichten van een openhartig politicus’.

De komende gemeenteraadsverkiezingen is zij er zeker weer bij met ‘Evenwicht, De Gele Partij’.

Samenvatting van het boek

Politiek heeft een slechte naam. Toch zijn er nog steeds onbesuisde mensen die zich met hart en ziel in de politiek storten. Ook Irene voelde zich aangetrokken tot het slagveld van verbaal oorlogsvoeren en werd gekozen. Ze verdiepte zich in fysieke oorlogen in de wereld, want dat soort oorlogen blijven politiek toch de grootste uitdaging. Daarnaast krijgen in dit boek ook andere bloederige onderwerpen aandacht, zoals ritueel slachten, de Oostvaardersplassen en de Muur van Mussert.

En minder bloederige onderwerpen, zoals landbouw, kwantum fysica, islam, de mannen van de SGP en de witte was. Ook richtte Irene een nieuwe partij op, genaamd “Evenwicht, De Gele Partij”, omdat de bestaande middenpartijen niet genoeg lijken op de geweldig politiek uitvinder Macron, die helaas wel iets te groen is.

Het boek is te koop bij Boekscout.nl

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=9019

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden