Wishful Singing & the Amsterdam Consort – Kerstconcert in Cultura

Foto: Carlos Jacques

Composities van Bach, Britten, Palestrina, Rutter en anderen

Vijf zangeressen, die méér doen dan alleen maar zingen: dat is Wishful Singing. De klassiek geschoolde zangeressen combineren a cappella zang, een overtuigend verhaal en een theatrale uitvoering op het allerhoogste niveau. Het repertoire is breed en loopt uiteen van werken uit de renaissance en de barok tot volksmuziek en close harmony. Wishful Singing treedt op door heel Europa en is bekend van televisieprogramma’s als Podium Witteman, Maestro en DWDD. Bij dit concert klinken zij samen met The Amsterdam Consort in kerstrepertoire uit verschillende eeuwen en uit verschillende windstreken. Om nog meer in de kerstsfeer te geraken wordt na afloop glühwein geschonken.

Speciaal voor dit kerstconcert ontvangen wij Valley Voices Vocal Group uit Ede voor een verrassende deelname aan het concert én een verwarmend afterconcert in het atrium.

Voorafgaand aan de concerten zijn er inleidingen, deze starten om 19.30 uur. De concerten beginnen om 20.15 uur.

Tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van Cultura via 0318-672800 of [email protected]. of zijn te bestellen via internet https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/wishful-singing-en-the-amsterdam-consort.aspx

Meer informatie: https://www.cultura-ede.nl/theater/agenda/wishful-singing-en-the-amsterdam-consort.aspx

Datum:  21 december 2018

Aanvang: 19:30 uur

Locatie: Cultura

Adres: Molenstraat 45, 6711 AW Ede

 

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden