Woeste Avond én Woest Diner op Van Slootenplein

Foto: Woest en Bijster

Op zaterdag 20 oktober vindt op het Van Slootenplein te Bennekom de Woeste Avond plaats. Een spetterend muziek- en dansprogramma ter gelegenheid van de start van het Landschapskunst- & theaterfestival WOEST&BIJSTER.

Tussen 17.00 en 20.00 uur valt ervan alles te beleven. De optredens zijn gratis toegankelijk, wat mogelijk gemaakt is door het Cultuurfonds Ede. In de warme tent kunt u tussen 17.00 en 19.00 uur tegen betaling genieten van een uniek Woest Diner. Daarvoor kunt u van tevoren reserveren.

Muziekprogramma Woeste Avond
Voor iedereen zijn er tussen 17.00 en 20.00 uur live-optredens op het Van Slootenplein:
17.00 uur Duo Frivoli – Vrolijke muziek voor diegenen met heimwee. Peter Witjes (gitaar/zang) Jorike Kroon (viool/accordeon/melodica/piano/zang)
17.30 uur Maaike van Wonderen – dans
17.45 uur Ruben Schaap –  singer-songwriter
18.45 uur Maaike van Wonderen – dans
19.00 uur The Coincidences – Ierse folk

Woest Diner met livemuziek & dans
Van 20 t/m 28 oktober kunt u elke avond tussen 17.00 en 19.00 uur op het gezellige Van Slootenplein genieten van een Woest Diner in de grote warme tent. Natuurlijk is hier ook op vegetariërs gerekend. Voor het Woeste Diner á 10 Euro, kunt u reserveren tot 14.00 uur op betreffende dag via [email protected]  Dan bent u verzekerd van een plek! Intussen kunt u lekker luisteren naar livemuziek:
21 oktober  Anouk Platenkamp – harp
22 oktober  Maya Willemse – zang en gitaar
23 oktober  The Jazz Trio of the Triple B. Bigband Bennekom – light jazz
24 oktober  Boanna Boyne – Ierse muziek
25 oktober  Rogier Pelgrim –  singer-songwriter
26 oktober  MPP – folk
27 oktober  Stewfish – Beatles covers

Routefolder en theaterkaarten
Dagelijks in de festival week, tussen 10.00 en 17.00 uur, is het informatiepunt WOEST&BIJSTER open. Hier kunt u de routefolder kopen á 1 Euro en kaarten reserveren voor de negen verschillende theatervoorstellingen. Dit locatietheater vindt plaats op meerdere plaatsen in het fraaie en woeste landschap tussen Bennekom en Renkum. Tickets zijn ook te reserveren tot een uur voor de voorstelling, via [email protected]

Opening festival

Leonie Rolink, Wethouder Cultuur gemeente Renkum, opent op 19 oktober (17.00 uur) op Renkumse bodem het festival Woest&Bijster bij Informatiecentrum Renkums Beekdal Nieuwe Keijenbergseweg 170. Hier vertolken Keltische Hobbits hun Keltische muziek
In Bennekom vindt de start én opening plaats om 19.00 uur op het Van Slootenplein, door Hester Veldman – Kamp, wethouder van Cultuur in Ede.  De performance ’Humming around and around..’ met een zoemende reuzenbromtol, dans en livemuziek, biedt een wervelende, speelse en betoverende ervaring. Ook hier kunt u genieten van de Keltische muziek.

www.woestenbijster.nl/programma
[email protected]
 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden