Derde Elfdorpenfestival van de Elfdorpentocht in Lunteren!

Foto: Cultuurfonds Ede

Zaterdag 30 juni a.s. vindt in Lunteren het 3e festival van de Elfdorpentocht plaats. Tijdens een 4 uur durend programma zullen 16 artiesten en groepen elk ongeveer 15 minuten optreden. Alle vormen van kunst en cultuur komen aan bod. Zang, dans, art, muziek, theater, modern, klassiek. Voor ieder wat wils. En dat is ook precies de bedoeling!

Cultuurfonds Ede heeft tot doel het leefklimaat in de gemeente Ede aantrekkelijker te maken door het versterken van de kunst- en cultuursector. We vinden het belangrijk dat alle inwoners van de gemeente Ede in aanraking komen met kunst en cultuur. Daartoe is het reizende festival de Elfdorpentocht in het leven geroepen, dat we samen met andere partijen organiseren. Uiteindelijk zal de Elfdorpentocht alle 11 woonkernen in de gemeente Ede gaan bezoeken. In 2018 starten we met alvast 4 festivals. Wekerom (samen met ’s Heerenloo) en Ede (met Eten op Rolletjes) zijn inmiddels achter de rug. Lunteren voor het veld van Het Westhoffhuis en Bennekom (samen met het Woest & Bijster festival) zijn nog aanstaande.

Op zaterdag 30 juni a.s. vindt van 15.30 tot 19.45 uur de derde editie van de Elfdorpentocht plaats. Het podium staat op het grasveld voor het gebouw voor Het Westhoffhuis en biedt de volgende artiesten:

Momo Theaterwerkplaats – theateract

Duo Frivoli – wereldmuziek

Pure Voices – musical groep

Jimmy Glasmacher – zang en gitaar

Marelin van Prooijen – klassiek sopraan

DJFreestyle Music – DJ muziek

Arno Setz + Annemieke Westerloo – theateract

Wilbert Freriks + leerling – drumact

Pineaux LuPa Verrotti – parodie op Pavarotti

Tifa – Molukse trommelgroep

Maaike van Wonderen en Mauricio Kleis Kivits – duodans

Valley Voices – vocal group

Davor Smoljan – Schilder/Tekenaar act

The Coincidences – Ierse folkband

SPECIAL GUESTS:

Rogier Pelgrim en KNA Lunteren!!

De toegang is gratis. Foodtrucks verkopen hapjes en drankjes.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden