Beheren van foto’s op de computer

Foto: Ede.nieuws.nl

In onze steeds digitale wordende wereld is het welhaast onmogelijk om niet mee te doen met de steeds wisselende technische aanpassingen.

Leden van de Hcc zitten op de eerste rang als e.e.a. ter sprake komt. Maar niet leden kunnen ook meegenieten met de maandelijkse bijeenkomsten van de Hcc seniorenacademie.

Neem nu de komende bijeenkomst. De laatste van het seizoen. Deze keer gaat het over het beheren van foto’s op de computer. Beheren kan van alles betekenen: overzetten van de camera naar de pc / laptop, mappen maken, naamgeving, back-ups, enz., enz. We maken er een interactieve middag van dus: meenemen die PC en Laptop. Neem gelijk een opslagmedium mee (usb-stick, sd-kaartje o.i.d.) en vergeet de oplader ook niet. Na de pauze worden een aantal werkwijzen getoond, die zijn te gebruiken voor het opslaan en terugvinden van de foto’s. Daarbij kunt u denken aan de onderverdeling in datum, plaats, gebeurtenis. Dat gaan we doen op de computer die u zelf mee neemt. Er worden een tweetal programma’s gedemonstreerd die daarbij te gebruiken zijn. Zonder PC / Laptop is het overigens ook heel interessant om de voordracht bij te wonen.

Dan kijkt u in voorkomende gevallen gewoon mee met uw buurman/-vrouw. Reserveer al vast de datum: woensdagmiddag 6 juni 2018.

Aanvang 13.30 uur. Plaats: Het Kernhuis aan de Parkrand 60 te Ede. Voor leden van de Hcc is deze bijeenkomst gratis. Niet leden betalen € 5. Wordt u echter lid dan krijgt u die € 5 retour.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden