Openluchtdienst op Pinkstermorgen zondag 20 mei in Lunteren

Foto: Ede.nieuws.nl

Op Pinksterzondagmorgen 20 mei 2018 is er een openluchtdienst op het terrein van de fam. Pater, hoek Engweg/Molenweg in Lunteren.

In deze dienst is muzikale medewerking van een speciaal Pinksterkoor, bestaande uit de WelcomeSingers en belangstellenden o.l.v. Margret Spelt en een gelegenheidsband.

Het thema is: ‘De Heilige Geest brengt samen!’

Pinksteren is het feest van de Heilige Geest die de tongen losmaakt voor de lof en de dank aangaande God.

Daarom zal er veel zang zijn in de open lucht. We hebben de ervaring, dat soms de vogels stil zijn van verwondering door de zang en de muziek. En als het op het veld even stil is, bijvoorbeeld voor stil persoonlijk gebed, dan laten de vogels zich uitbundig horen. Ds. Ria Scheltens-Ritzema en ds. Wim Scheltens zullen de dienst beiden leiden.

Voor de kinderen in de dienst

Voor de kinderen is er ook een speciaal onderdeel van de dienst. Wilt u zelf een tuinstoel of kleed meenemen? Voor hen die dat niet kunnen, zijn er kerkstoelen!

Iedereen is welkom en drempels zijn er niet!

Het begint om 10.30 uur en iedereen is hartelijk welkom. Als het slecht weer is, komen we samen in de kerk aan de Oranjestraat. De kerkklok van de Gereformeerde Kerk zal dan na tienen wat langer luiden. Ook dan is de aanvang 10.30 uur.

20180520-A3-pinksteren

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden