Toko Neba viert de lente

Foto: Jan van den Berg

Op vrijdag 11 mei en zaterdag 12 mei organiseert Toko Neba weer haar jaarlijkse voorjaarsuitverkoop. De nieuwe voorraad is uitgepakt, schoongemaakt en staat klaar voor de verkoop. Reden om extra ruimte te maken voor de nieuwe producten.

De oude collectie wordt aangeboden met kortingen van10% tot maar liefst 50%.Tevens indonesische hapjes en sate verkrijgbaar. Ook om mee te nemen voor het avondeten

Een unieke kans om een mooie boeddha, tuinbeeld, houtsnijwerk, wortelhouten tuinsets of een tuinfontein op de kop te tikken. Diverse fonteinen worden op deze dagen verkocht met zelfs kortingen tot 70%, om meer ruimte te maken.

De opbrengst van de verkoop gaat in zijn geheel naar de kinderprojecten van Stichting Child Support Indonesie. Dit jaar voor de bouw van een nieuwe bibliotheek annex leerhuis op het eiland Batam. Een ideale kans om uw tuin, terras of huiskamer een nieuwe uitstraling te geven en om moeder op moederdag extra te verwennen. Laat dit voordeel niet aan u voorbijgaan. Door uw aankoop krijgt een kind een kans.

www.Tokoneba.nl Stationsweg 56, Ede Open van 10.00-17uur.

Jan van den Berg

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden