Expositie Marianne M. Smit in Huis Kernhem

Foto: Ede.nieuws.nl

Van 28 april tot en met 13 mei exposeert Marianne M. Smit in Huis Kernhem in Ede met schilderijen, tekeningen en keramische beeldjes.

Marianne M. Smit is professioneel kunstenaar en docent en werkt daarnaast als therapeut en mediator. Zij woonde en werkte lange tijd in Toscane in Italië en exposeert voor het eerst weer in Nederland.

Huis Kernhem

Haar schilder- en tekenwerk kenmerkt zich door dynamiek en kleur. Zij werkt met collagetechnieken en mixed media. Haar keramische beeldjes noemt zij zelf ‘kleischetsen’.

Avontuur en experimenteren zijn de trefwoorden in zowel haar leven als in haar werk. Mens en dier staan daarin centraal. Inspiratie haalt ze uit wat er om haar heen gebeurt, vooral het gewone dat niet altijd gewoon is. Op zoek naar de beste manier om haar gevoelens uit te drukken, maakt ze soms ook gebruik van eigen teksten en poëzie.

“Het is de passie die mij drijft, met als belangrijke factor het experimenterend bezig zijn. Er moet wat te ontdekken zijn…”, aldus Marianne.

De expositie is geopend op zaterdagen en zondagen van 12.00-17.00 uur. Tijdens de expositiedagen zal de kunstenaar zelf aanwezig zijn.

De toegang is gratis.

 

Zie ook: www.huiskernhem.nl en www.mar-arte.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden