Koffieconcert met het Vivezza Trio in Huis Kernhem

Vivezza- Trio
Foto: Ede.nieuws.nl

Op zondag 22 april van 12.00 tot 13.30 uur neemt het Vivezza Trio u mee op reis door Oost-Europa en Rusland met een kleurrijk programma van volksmuziek, romantiek en spannende muzikale verhalen, geïnspireerd op de Kaukasus.

Er zal onder meer werk worden uitgevoerd van Dmitri Shostakovich, Antonin Dvorák en Max Bruch. Tijdens het concert zullen de werken door de musici worden toegelicht.

Sprankelend, afwisselend en niet al te traditioneel, dat is het handelsmerk van het Vivezza Trio. Dit opgewekte ensemble bestaat uit violiste Inger van Vliet, klarinettiste Nicole van Jaarsveld en pianiste Angélique Heemsbergen.

Zij ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Conservatorium van Utrecht. In 2010 wonnen ze de kamermuziek marathon van dit conservatorium. Dit resulteerde in een reeks live radio-optredens, onder meer in het programma Viertakt Podium en in het zondagochtendconcert in de Spiegelzaal van het Concertgebouw in Amsterdam.

Na hun afstuderen besloten zij door te gaan als professioneel ensemble en inmiddels is het Vivezza Trio een veelgevraagd ensemble voor concertpodia in het hele land. Ook zijn ze regelmatig te horen in radioprogramma’s als Opium op 4 en De Klassieken.

 

Kaarten voor het concert zijn vanaf 11.30 uur verkrijgbaar aan de zaal. De kosten zijn € 10,00 inclusief een consumptie.

 

Zie ook: www.huiskernhem.nl

Huis Kernhem

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden