Oranjeconcert ENKA Mannenkoor dit jaar met Robbert Muuse

Edese Bariton Robbert Muuse
Foto: Merlijn Doomernik

Ook dit jaar zal het ENKA Mannenkoor Ede op koningsdag vrijdag 27 april om 16.30 uur in de Oude kerk in Ede samen met een bekende zanger uit de gemeente Ede een afwisselend en feestelijk Oranjeconcert geven.

Deze keer is het de bekende bariton Robbert Muuse het die al vele lovende kritieken ontving zoals: “Bariton Robbert Muuse is zo’n solist bij wie je je thuis voelt. Soepeltjes en in mooi samenspel. Weet intens de tekst neer te zetten met zijn fluwelen warme stem”.

Het ENKA Mannenkoor Ede zal samen met hem een programma van afwisselende, beroemde melodien laten horen. Het optreden duurt circa een uur. De toegangsprijs is € 10,- kinderen tot en met 15 jaar gratis en voor de donateurs € 5,-.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de Primera Bellestein en Hoog Maanen in Ede, Novita Bennekom en bij de leden. Vanaf 16.00 uur op 27 april ook bij de ingang van de kerk.

De vleugel wordt ook dit jaar bespeeld door Roland Aalbers. Algemene leiding heeft Maarten-Jan Dongelmans.

Uitdaging: Begin een plezierige en gezonde hobby! Zingen is een plezierige, ontspannende bezigheid die je tot hoge leeftijd kunt beoefenen. We willen dat graag met u delen. Elke donderdagavond vanaf 19.45 uur repeteren we in gebouw Ons Huis aan de Prinsessenlaan 8 in Ede (achter de Taborkerk), waar u van harte welkom bent voor een de oriënterende start van veel zangplezier.

Lauwrens Edel

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden