Orgelshow- en concert Pieter Heykoop

Facebook
Foto: Ede.nieuws.nl

De instrumenten van Orgelmakerij Noorlander zijn uitgerust met de revolutionaire techniek ‘Hauptwerk’. Kerkorgels van over de hele wereld klinken middels deze software bij mensen in hun eigen woonkamer in een meubel op maat.

Op 7 april demonstreert organist Pieter Heykoop deze nieuwe en revolutionaire orgels in de showroom van Orgelmakerij Noorlander aan de Kattenbroekerweg 10, Lunteren.

Tijdens een concert om 13:30 uur speelt hij uiteenlopende orgelimprovisaties naar aanleiding van het thema ‘Orgelimprovisaties en samenzang’. De orgelshows bij Noorlander zijn niet alleen informatief, ze zijn vooral ook heel gezellig. In een ontspannen sfeer kunt u kennismaken met het beste van ‘Hauptwerk’. Maar meer nog, u kunt ook zelf spelen!

Neem gerust uw bladmuziek mee en ontdek de diverse wereld van de echte kerkorgelklanken. Want op de modellen van Noorlander speel je geen orgel, maar geef je een concert. Dat moet je ervaren. Kom daarom op 7 april naar de orgelshow in Lunteren. U bent welkom van 10:00 – 16:00 uur!

Meer informatie vindt u op http://www.noorlanderorgels.com.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden